Tilbygning i Vejle, Kolding og omegn
– Høj kvalitet, gode priser, flot finish

Trænger du til mere plads, eller skal huset have et ekstra rum? Så kan DK-Tømrerfirma hjælpe.

Vores erfaring er bygget op igennem mere end 26 år i branchen. Vores opføring af adskillige tilbygninger igennem denne tid gør, at vi ved hvad vi taler om.

Vi har hjulpet kunder med tilbygning i Vejle, Kolding, Billund, Fredericia, Hedensted, Horsens samt flere andre steder i Trekantområdet.

"
Tag, tagrender, Vejle

Vil du ringes op?

Hvad koster en tilbygning? Kontakt os i dag for forskellige priseksempler

Prisen på en tilbygning kan variere. Mange spørger os f.eks. ”hvad koster en tilbygning på 40 kvm?”.

Det er svært at komme med et konkret svar. Det kommer helt an på hvor kompliceret den er og hvilke materialer der skal bruges. Når vi kender mere til dine ønsker samt hvilke materialer der skal benyttes, kan vi give dig det fulde overblik. En tilbygning vil som udgangspunkt altid være dyrere end en ombygning eller renovering. Til gengæld øger en tilbygning ofte også værdien af huset mere, da boligens samlede antal kvadratmeter forøges.

Vi kan tilbyde at opføre hele projektet som totalentreprise eller hovedentreprise. Så behøver du kun at tale med et firma under hele byggeprocessen i forbindelse med spørgsmål, priser osv.

Skab ekstra plads med en tilbygning i Vejle og Kolding og omegn

Som nævnt har vi igennem de sidste mere end 26 år stået for mange projekter med tilbygninger. Det gør, at vi altid kan komme med gode ideer til smarte løsninger.

Vi har stor viden om materialevalg, hvad der passer bedst sammen, og hvordan jeres løsning kan se ud.

Ønsker du, at vi hjælper med at få tankerne konkret ned i en tegning? Så kan vi også det. Typisk spørger vi ind til hvilken type løsning du ønsker: Er der tale om en glastilbygning, en løsning i træ og glas eller i gasbeton eller mursten.
Vi har bl.a. skabt ekstra kvadratmeter i form af:

  • Ekstra børneværelser, soveværelse eller stue
  • Badeværelse eller køkken
  • Garage
  • Udestue
  • Orangeri
  • Vinterstue
  • Bungalow
  • Og meget andet
"

Veludførte tilbygninger til murermestervilla eller parcelhus

En tilbygning er ikke bare en udvidelse eller en ekstra bygning. Den skal gerne reflektere stilen fra det eksisterende byggeri. En klassisk muremestervilla har en unik stil. Derfor skal tilbygningen helst ikke ødelægge den samlede æstetik og udtryk.

Det kan være en svær proces, og de valg der skal tages, har stor betydning, og kan derfor også være svære. Vi er vant til at arbejde sammen med arkitekter i disse processer. Det sikrer, at vi altid ender med et æstetisk smukt resultat og en flot finish.

Anneks til sommerhus – Vi hjælper gerne med mere plads til dine overnattende gæster

Et anneks er en god måde at få udvidet antallet af kvadratmeter i f.eks. sommerhuset. Samtidig er det også en mulighed for at få mere privatliv, når der kommer besøg der skal overnatte.

Det kan være et omfattende projekt at give sig i kast med. Derfor tilbyder vi at stå for hele byggeprocessen. Vi har igennem tiden samarbejdet med adskillige mennesker inden for forskellige faggrupper. Vores netværk er stærkt. Koordinering af et hold skabt af dygtige håndværkere er ikke nyt for os.

Hvis du blot ønsker os som din samarbejdspartner på dele af dit anneks til sommerhuset, kan vi også stå for at lave nyt tag, montere nye vinduer og døre eller varetage andre af tømreropgaverne.

Se eksempler på vores arbejde her

Udfyld dit navn og telefonnummer
og bliv ringet op

Kontakt os i dag og hør mere om vores arbejde med tilbygninger i Vejle, Kolding og Trekantområdet

Er tiden kommet til at udvide pladsen? Så kan vi kontaktes på tlf. 40 80 10 06. Vi svarer på de spørgsmål du måtte have. Når vi har hørt yderligere om dine ønsker og behov, giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi har hjulpet andre kunder med tilbygninger i Vejle, Kolding, Billund, Fredericia, Horsens og Jelling.