Hovedentreprise og totalentreprise i Vejle, Horsens og omegn

Hos DK-Tømrerfirma i Vejle står vi gerne for totalentreprise eller hovedentreprise af dit byggeprojekt. Vi har bl.a. hjulpet kunder med dette i det meste af Trekantområdet, herunder bl.a. i Horsens, Vejle, Kolding, Fredericia, Hedensted m.fl.

Det vigtigste for os i processen er, at vi leverer et resultat med en flot finish i højeste kvalitet samt, at vi leverer til tiden og til den aftalte pris.

"
Tag, tagrender, Vejle

Vil du ringes op?

Få et arkitekttegnet hus til en god pris

Et arkitekttegnet hus er altid en god løsning, hvis dit hus skal være præcis som du ønsker det. Vi tilbyder bl.a. at være dit byggefirma ved arkitekttegnet hus, typehus, parcelhus, funkisvilla mm.

Ved at du vælger os som din total- eller hovedentreprenør oplever du en række fordele. Den tætte dialog med os i processen gør, at du får præcis det hus du drømmer om, med materialer du ønsker. Du ser dine ideer ført ud i livet på bedste vis.

Det kan være du nu sidder med tanken om, at sådan et projekt sprænger budgettet. Det behøver det ikke at gøre. Med os som din total- eller hovedentreprenør, får du nemlig også gode og konkurrencedygtige priser.

Hovedentreprise og totalentreprise i Vejle og Horsens – vi har over 30 års erfaring

Er du klar til at tage springet og opleve alle fordelene ved en totalentreprise?

Vi udfører bl.a.:

  • Tilbygning
  • Renovering af lejlighed
  • Ombygning og renovering af hus
  • Totalrenovering
  • Etablering af anneks
  • Og meget andet

Har du købt et håndværkertilbud eller trænger dit hus til en overhaling? Vores mere end 30 års erfaring gør, at vi ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi kan hjælpe dig med meget. Faktisk kan vi som erfarent og kompetent tømrerfirma hjælpe med ombygning og renovering, tilbygning, udskiftning af vinduer og døre, nyt tag, tagrenovering og meget mere.

Før og efter

"

Lokalt byggefirma i Vejle til nybyggeri af sommerhuse, parcelhuse mm.

Skal du have bygget nyt sommerhus til ferierne med familien? Eller skal du have opført et nyt hus præcis efter dine ønsker? Uanset hvad du ønsker, kan vi hjælpe. Vi har mange års erfaring, og har igennem tiden skabt et godt netværk af kvalitetsbevidste håndværkere og leverandører.

Hovedentreprise vs. totalentreprise – Hvad passer bedst til dig?

Hos DK-Tømrerfirma har vi stor erfaring som både totalentreprenør og hovedentreprenør.

Mange er i tvivl om hvad forskellen på de to entrepriseformer er. Derfor ridser vi det lige kort op for dig.

  • Ved totalentreprise står vi for alt. Vi indgår aftalerne på dine vegne. Vi sørger desuden for at indhente de godkendelser der skal til i dit byggeri såvel som de nødvendige beregninger. Afregning af materialer samt diverse faggrupper foregår mellem bygherre og totalentreprenøren. Du taler kun med totalentreprenøren, som derefter står for al koordinering mellem de forskellige faggrupper på projektet.

  • Hovedentrepriseformen er en af de mest anvendte entrepriseformer på parcelhusområdet.
    Som bygherre sørger du selv for de godkendelser byggeriet kræver, samt de nødvendige beregninger. Du taler direkte med hovedentreprenøren, som står for hele byggeprocessen, og fungerer som bindeled imellem dig og håndværkerne på projektet. Det giver byggeriet gode vilkår, og gør det nemmere for dig som bygherre. Alt afregning forgår mellem bygherre og hovedentreprenør.

Vi er vant til at samarbejde med andre håndværkere. Derfor fungerer vi godt i rollen som kontakten imellem bygherre og diverse faggrupper.

Udfyld dit navn og telefonnummer
og bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud på hovedentreprise eller totalentreprise i Vejle, Horsens m.fl.

Skal vi varetage dit byggeprojekt? Ring og hør mere på tlf.: 40 80 10 06. Vi står klar til at besvare de spørgsmål du måtte have. Har du brug for råd og vejledning, står vi til rådighed med vores ekspertise.

Vores projekter udføres i Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia, Hedensted, Jelling, Billund og resten af Trekantområdet.