Nyt tag i Vejle, Kolding og omegn – Eksperter i tagarbejde med over 26 års erfaring

DK-Tømrerfirma i Vejle står altid klar til at hjælpe med et nyt tag af høj kvalitet. Er det ikke et nyt tag du leder efter? Så kan vi også tilbyde tagreparation / tagrenovering af dit eksisterende.

Vi har i mange år hjulpet både erhverv og private med nyt tag i Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens, Hedensted og resten af Trekantområdet.

Vores tilgang er altid en grundig vejledning af kunden. Det kan være ved valg af materiale mm.

Mange års erfaring, samarbejde med tagfabrikanter og tæt kundedialog – det er opskriften til et resultat, som både du og vi bliver glade for.

"
Tag, tagrender, Vejle

Vil du ringes op?

Eksperter med mange års erfaring i tagrenovering og tagreparation

Et tag kan være meget sårbart hvis det ikke vedligeholdes. Regn og fugt kan trænge ind. Det kan medføre store og dyre reparationer for at genoprette skaderne. I de mest kritiske tilfælde skal der måske et helt nyt tag til. Er der tale om mindre problemer, som kan genoprettes, kan vi hjælpe dig med tagreparation til en god pris.

Investér i dit hus – vi lægger nyt tag i Kolding, Vejle og omegn

Husets værdi kan øges væsentligt med et nyt tag. Samtidig kan det også ses på varmeregningen, grundet kravene om efterisolering ved nye tage.
Det kan også være en god investering med mindre former for tagarbejde, som kan forlænge tagets levetid.
Vi arbejder desuden også med nyt tag i Fredericia, Horsens og Hedensted m.fl. Vi monterer bl.a. følgende tagprodukter:

  • Eternit: Bølgetag eller skifer
  • Ståltag: Lindab og lignende – lægges op i hele længer – kan være Decra (et stålprodukt)
  • Betonsten: Flere varianter og farver
  • Teglsten: Bl.a. modellen
  • Gammel dansk, ædelengoberet og glaseret tegl

Før og efter

"

Hvad koster et nyt tag?

Når man overvejer et nyt tag, så er den første tanke ofte ”hvad koster et nyt tag pr m2?”. Et nyt tag findes i mange prisniveauer. Prisen kommer i sidste ende an på bl.a. størrelsen, materialer, farver, konstruktion, hvorvidt der skal være ovenlysvinduer, kvist og meget mere.

Vi hjælper gerne med at rådgive jer i, hvilket tag I skal vælge. I kan desuden få prøver og referencer fra os, som kan hjælpe med beslutningen.

Skal du have nye tagrender? Få udført professionel opsætning af tagrender hos os

Tagrendernes funktion er meget vigtig for en bygnings sundhed. Uden tagrender eller med defekte tagrender, kan regnvand og skidt trænge ind i husets vægge; endda helt ned til fundamentet. Det kan gøre stor skade på huset.

Har du fået nyt tag, eller står du overfor en renovering af det gamle? Så er det vigtigt at få styr på tagrenderne.

Dette er en service vi også tilbyder. Enten som en enkeltstående opgave, eller i forbindelse med en større reparation eller opsætning af nyt tag. Vi har erfaring med- og kan levere PVC-tagrender, ståltagrender og zinktagrender.

Udfyld dit navn og telefonnummer
og bliv ringet op

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt tag i Vejle, Kolding og omegn

Går du rundt i tankerne om et tagprojekt? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne mere om dit projekt. Når vi har fået lidt flere informationer, kommer vi også gerne, med et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi har igennem tiden repareret- og opført nye tage i Kolding, Vejle, Horsens, Hedensted, Fredericia Jelling og Billund.