Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre i Kolding, Vejle og omegn

Beslutningen om at udskifte de gamle vinduer og døre, kan for mange føles overvældende. Hos DK-Tømrerfirma har vi mere end 26 års erfaring i at vejlede og rådgive om valget af døre og vinduer.

Vores erfaring i efterfølgende at montere det korrekt, er lige så stor. Vi kan være med dig i hele processen opmåling til den sidste fuge er lagt. Vi har også hjulpet kunder med vinduer og døre i Fredericia, Horsens og flere andre steder i Trekantområdet.

"
Tag, tagrender, Vejle

Vil du ringes op?

Professionel udskiftning af vinduer og døre til en god pris

I vores tømrerfirma i Vejle udfører vi udelukkende opgaver med fokus på professionalitet og en flot finish.

Alle medarbejdere er kompetente og erfarne. Vi er kendt for altid at levere et flot resultat i den højeste kvalitet – og selvfølgelig til den aftalte tid. Er det ved at være tid til udskiftning af ruder til nye lavenergiruder, eller til at få monteret en flot nye hoveddør? Så tag gerne fat i os.

Skal du have udført andre opgaver? Så kan vi også være behjælpelige med at montering af nyt tag eller tagrenovering, tilbygning eller renovering og ombygning. Vi tilbyder at varetage projekter som kræver flere faggrupper både som totalentreprise og hovedentreprise.

Udskiftning af vinduer og døre i Kolding og Vejle m.fl. i over 30 år

Den store forskel på en bygnings udseende, kan findes i en udskiftning af vinduer og døre. Ved at udskifte gamle vinduer og døre, kan du også reducere udgifterne til varmeregningen, og i nogle tilfælde vil det kunne forbedre bygningens energimærke. Samtidig øges husets værdi også, når foretager denne investering. Sidst men ikke mindst kan det også gøre en forskel på sikkerheden. Nye vinduer og døre er nemlig oftest er gennemtestede ift. til indbrudssikring.

Før og efter

"

Vinduesmontering af flere mærker – Montage af vinduer fra Velfac, Rationel, Outline m.fl.

Det kan være fristende selv at forsøge at montere vinduerne. Eller få en ufaglært til det, for at spare lidt penge. Det kan ikke anbefales.

At montere et vindue, kræver erfaring og kendskab til de forskellige leverandører. Vi har stor erfaring med montering af vinduer fra flere forskellige leverandører. Vi arbejder med-, og leverer bl.a.:

 • Rationel
 • Outline
 • Velfac
 • Velux ovenlys
 • Og mange flere

Hvad koster nye vinduer og vinduer efter mål?

Prisen afhænger af hvilken type, materiale og funktion du ønsker. Der er mange muligheder at vælge imellem, både i forhold til materiale og stil. Her kan f.eks. nævnes:

 • Træ/alu
 • Mahogni
 • Forsatsvinduer
 • Bondehusvinduer
 • Dobbelt terrassedør
 • Topstyret vindue
 • Sprossevinduer
 • Yderdør med glas
 • Og meget andet

At træffe valg om farve og materialer kan være svær. Skal det f.eks. være træ eller en kombination af træ og alu (træ indvendig og aluminium udvendig)? Skal det være med eller uden frisk luft ventiler?

Alt efter dine ønsker og økonomi, kan vi være behjælpelige med at rådgive dig. Så får du præcis det produkt, som gør dig til tilfreds.

Se eksempler på vores arbejde her

Udfyld dit navn og telefonnummer
og bliv ringet op

Skal du have vinduer og døre i Kolding, Vejle eller omegn? Kontakt os for en god pris

Er tiden kommet til en udskiftning af vinduer eller døre? Vi vil gerne være din partner i processen og dele ud af vores erfaring. Det er vigtigt, at du træffer det rette valg, som gør dig glad i mange år fremover.

Er du interesseret i at høre mere? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 80 10 06. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål, og til at beregne et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi leverer og monterer døre og vinduer for kunder i Kolding, Vejle, Fredericia, Horsens, Hedensted, Billund og resten af Trekantområdet.