Renovering og ombygning i Vejle, Kolding og omegn til gode priser

Hos DK-tømrerfirma i Vejle har vi mange års erfaring med renovering og ombygning. Vi har bygget om og været med til mange renoveringer for både private og erhverv. Vi har haft en finger med i forvandlingen af mange huse og lejligheder i Vejle, Kolding, Fredericia, Hedensted, Horsens og flere andre steder i Trekantområdet.

Ønsker du at forvandle et gammelt uudnyttet tørreloft til dejlige børneværelser eller et lækkert soveværelse? Skal den gamle lejlighed opdateres, så der gøres bedst muligt brug af kvadratmeterne?

En renovering eller ombygning, kan i nogle tilfælde, gøre det ud for en tilbygning. Vi er eksperter i pladsoptimering når du skal renovere eller ombygge.

"
Tag, tagrender, Vejle

Vil du ringes op?

Skal vi stå for totalentreprise eller hovedentreprise på dit projekt? Vi har over 26 års erfaring

Vi vil gerne være tovholder på dit projekt, hvis du ønsker det. Lige fra tilbudsgivningen til projektet står færdig.

Vi bestræber os på, at du får det rigtige resultat. Derfor værdsætter vi en god og grundig dialog med dig igennem hele processen. Vi har vores faste samarbejdspartnere, men ønsker du at bruge dine egne, er vi også åbne for det.

Få professionel hjælp til ombygning af hus og lejlighed i Kolding og Vejle

En bygning holder i mange år. Nogle gange ændrer ens behov sig, og indretningen får brug for en gennemgribende opdatering. Det kan både være i forbindelse med en ombygning indvendig og udvendig. Det kan give et andet udtryk og funktion af de eksisterende rum.

Det vigtigste er, at det bliver udført med kvalitet for øje. Det sikrer, at ombygningen er fremtidssikret og anvendelig i mange år frem.

Vi har været med til adskillige succesfulde ombygninger og renoveringer i Trekantområdet. Vores før og efter billederne taler for sig selv. Vi ved, at det er svært at stå i byggerod. Derfor gør vi alt for at holde de aftalte deadlines, samt naturligvis den aftalte pris.

Før og efter

"

Vi tilbyder også køkkenrenovering til en god pris

Køkkenet er et af de vigtigste rum i dit hjem. Det er et rum der bruges mange timer i. Et sted der gerne skal inspirere til spændende madlavning, indbyde til hygge og socialt samvær samtidig med, at det skal være funktionelt.

Skal dit køkken have en opdatering i form af en grundig køkkenrenovering?

Vi giver altid gerne et gratis tilbud og en god pris på renovering af dit køkken. Det kan også være du blot ønsker en mindre opdatering. I så fald kan vi også være behjælpelige med at montere og udskifte enkelte elementer i dit køkken.

Se eksempler på vores arbejde her

Udfyld dit navn og telefonnummer
og bliv ringet op

Har du brug for et erfarent renoveringsfirma? Kontakt os om ombygning og renovering i Kolding, Vejle m.fl.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din kommende ombygning eller renovering?

Så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 80 10 06. Vi hjælper dig med vejledning og et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med renovering og ombygning i Kolding, Vejle, Fredericia, Horsens, Hedensted, Jelling og Billund.